Välkommen till vår hemsida och webbshop. Vi fyller på med info, produkter och bilder hela tiden.  Alla är välkomna att handla (Förskola/Skola/Hem/Företag/Förening/Morfar/Mamma/Pappa/Återförsäljare mm). Vi skiljer på kundtyp skola och privat. Skillnaden är att sortimentet kan skilja och att priserna visas ex moms (för skola) och ink moms (för privata).

Streamad teater direkt på förskolan beställer Du på mejl eller telefon (kolla infon under rubrik TEATER). Hoppas Ni ska trivas med våra produkter, leveranser och tjänster. Välkommen att göra Din beställning. Om frågor och synpunkter mejla: idea@ilka.se eller ring 040 120012.

Klimat och miljö: Vi jobbar hela tiden med att minska vår påverkan på miljön. T ex är vår egna träproduktion Non China. Tillverkningen har flyttats till EU. Förlagets böcker trycks numera så att vi kan använda FSC märkning.

Projekt just nu: I april 2023 släpps ett unik nytt arbetsmaterial , ”Barnens alla bokstäver”. En komplett bok för all inlärning av bokstäver. Boken ingår i vårt nya språkmaterial för förskola; BOKSTÄVER, ORD, LJUD MED QR koder, BORNHOLMSMODELLEN, GRUNDER LÄSA och SKRIVA. Förskola köper hela paketet och privata väljer enbart boken. Du kan också hitta en hel del av förlagets produkter på hemsidan där vi gör videopresentationer.

Våra Instagramkonton: @kungaskogen  @laraccess   @forskoleprodukter

Kolla också ”Aktuellt, Debatt, Blogg” längst ned.

 

Copyright: 2023 Förlagshuset Wasa/ILKA Förskoleprodukter AB | All Rights Reserved.

Varukorg

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping

Välkommen in!

Vänligen ange kundkategori.