Kategori PRIVATA

Minsta ordervärde är 500: – inkl. moms. Alla priser är inklusive moms när du loggat in som privatkund på hemsidan. Vid beställning: Var noga med att ange rätt leveransadress (mottagningsadress) med rätt postnummer och de uppgifter formuläret frågar efter. Vid ofullständiga uppgifter tar det längre tid då vi måste t ex komplettera Din adress- och personuppgifter. Frakt tillkommer.  För att handla hos oss måste du fyllt 18 år.
 
Vad händer om jag inte hämtar ut varorna jag beställt?
 

Paketet går då i retur och vi får betala dubbla frakter och hanteringskostnader för Din beställning. Dessa kommer vi att debitera kunden.

Betalning: Vi skickar varorna direkt till Dig. Du får sms-avisering till Din mobil. Du betalar sen räkningen till vårt bankgiro. Med i leveransen finns en följesedel och fakturan skickas sen direkt hem till Din postadress. Vi kommer inom snart framtid att även ha Klarna betalningar.
 
(I vissa fall måste förskottsbetalning alternativt betalning mot postförskott förekomma om vi så bedömer.) Varorna är förlagets fulla egendom tills varorna betalats.
 
Rutiner vid mottagandet av gods
 
Kontrollera när du hämtar ut leveransen att emballaget är helt och att det inte finns några skador på kartonger, att kartongerna är oöppnade samt räkna alltid antalet kartonger. Först därefter kan Du ta emot leveransen med Ditt ID. Om något inte stämmer be den som lämnar ur godset att anteckna detta på frakthandlingen och skriv dit Ditt namn. Kontrollera sedan innehållet i leveransen, antal och produkt, mot plocksedeln. Kontrollera att produkterna är hela. Det är fraktbolaget som ansvarar för hanteringen av godset under transporten, överlämnandet av godset till kund och bemötandet till kund i samband med frakten.
 
Reklamationer och returer
 
Reklamationer eller andra anmärkningar måste anmälas till förlaget inom 7 dagar efter mottagandet. Vid senare anmälan tar t ex inte transportföretaget inte emot skadeanmälan och du får själv stå för kostnaderna.
 
Det fraktbolag vi för närvarande anlitar heter Schenker.
 
Om Du vill göra en reklamation, gör så här:
 
Skicka e – post i ärendet med ditt namn, ort, ordernummer.
 
Ange orsaken till reklamationsärendet.
 
För att påvisa någon typ av skada komplettera med digitalt foto.
 
Svar kommer sen från oss.
 
Returer: Till privata kunder följer vi Distanshandelslagen. Det innebär att du har full returrätt i 14 dagar från det att du tagit emot din vara.
14 dagar gäller från den dagen paketet kommit utlämningsstället. Ta alltid kontakt med kundtjänst på idea@ilka.se innan du skickar tillbaka en vara.
 
Vill du skicka tillbaka varan skall den ligga i sitt original emballage och alla lappar måste sitta kvar.
 
Vid retur står du själv för frakten. Tänk på att det är Ditt ansvar att paketet kommer fram och att inga transportskador uppstår. Var noga med att returnera till rätt angiven adress. Vi återbetalar dina pengar till det bankkonto som du anger.

Copyright: 2023 Förlagshuset Wasa/ILKA Förskoleprodukter AB | All Rights Reserved.

Varukorg

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping

Välkommen in!

Vänligen ange kundkategori.