Kategori SKOLA

Förskolor – Skolor – Kyrka – Pedagogisk omsorg – Annan offentligt barnverksamhet

Minsta ordervärde är 400:- exkl. moms.

Vid beställning: Var noga med att ange rätt leveransadress (mottagningsadress) med rätt postnummer och rätt fakturaadress med rätt postnummer och referenskod. Fyll även i telefon, mejladress och övriga uppgifter i beställningsformuläret.

På beställningen måste även öppettider anges och ev. portkod. Om kunden inte är anträffbar på utsatt tid tillkommer fraktföretagets extra avgifter.

För kunder, t ex familjedaghem, som inte dagligen är anträffbara på sin adress skickas godset till närmast belägna utlämningsställe.

Restorder kan förekomma. Besked om restorder finns på plocksedeln. Restorder skickas till halv fraktkostnad. Restorder understigande ett värde av 100 kronor expedieras inte.

Ett bra sätt att komma över ordergränsen 400 kr är att utnyttja alla kampanjpriser som finns i vår webbutik.

Aktuella kataloger finns på hemsidan.

Bibliotek kan endast köpa våra böcker där särskilt avtal om pris och villkor gjorts med förlaget. Priserna på böcker på webbsidan gäller alltså inte Bibliotek. På övriga varor gäller priset.

Köpta biljetter till våra föreställningar (Bioteteater, Liveframträdande) återlöses inte. Med köpta biljetter menas när de är bokade.

Rutiner vid mottagandet av gods

Underteckna frakten (den digitala monitorn som fraktbolaget har med sig vid leveransen) först efter att Du kontrollerat att godset är helt; inga skador på kartonger, att kartongerna är oöppnade samt räkna alltid antalet kartonger. Först därefter kan Du underteckna/godkänna leveransen. Om något inte stämmer anteckna detta på frakthandlingen och skriv dit Ditt namn. Kontrollera sedan innehållet i leveransen, antal och produkt, mot plocksedeln. Kontrollera att produkterna är hela. Det är fraktbolaget som ansvarar för hanteringen av godset under transporten, överlämnandet av godset till kund och bemötandet till kund i samband med frakten.
 
Reklamationer och returer
 
Reklamationer eller andra anmärkningar måste anmälas till förlaget inom 7 dagar efter mottagandet.
Vid senare anmälan tar t ex inte transportföretaget inte emot skadeanmälan och du får själv stå för kostnaderna.

Det fraktbolag vi för närvarande anlitar heter Schenker.

Om Du vill göra en reklamation, gör så här.
 
Skicka e – post i ärendet med skolans namn, ort, ordernummer.
 
Ange orsaken till reklamationsärendet.
 
För att påvisa någon typ av skada komplettera med digitalt foto.
 
Svar kommer sen från oss.
 
Levererat gods får inte returneras utan överenskommelse med förlaget. Om det avtalats med förlaget att godset ska skickas tillbaka måste kunden följa förlagets anvisningar om hur detta ska göras. Dessa anvisningar fås per e – post med reklamationen. Varorna får inte returneras som postförskott eller efterkrav.
 
Kreditnotor: I första hand ska en kreditnota utnyttjas vid betalning eller vid ny beställning. Vi utbetalar i undantagsfall och då förbehåller vi oss rätten att ta ut en uppläggningsavgift för utbetalning på 150 kr och som dras av på det utbetalade beloppet.
 

Copyright: 2023 Förlagshuset Wasa/ILKA Förskoleprodukter AB | All Rights Reserved.

Varukorg

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping

Välkommen in!

Vänligen ange kundkategori.