VÄNNERNA I KUNGASKOGEN Bok/QR-kod

249,00 kr exkl. moms

VÄNNERNA I KUNGASKOGEN Bok/QR-kod

249,00 kr exkl. moms

Artikelnr: 4670 Kategorier: ,

Beskrivning

Extrabok för Accesskunder som behöver flera böcker till avdelningarna.Vara schysst och en bra kompis är huvudbudskapet i denna saga.
Innehåller bilder med högläsningstext, noter till 12 nya sånger och 2 st CD-skivor.
Läs mer under ”mer information” hur du beställer.Detta är sagan om djur i en skog, om två kompisar som blir tre kompisar och fyra kompisar osv. Det är tvärtemot som i TV. I TV röstar man ut varandra. I sagan om ”Vännerna i Kungaskogen” får man vara med. Barnen lär sig att vara schysst och en bra kompis. Samarbete och vänskap är roligt och det är viktigt att ta avstånd från utanförskap.

Berättelsen med CD-skivorna tar alltså upp det viktigaste idag: moral, etik, samarbete och mångfald, i sagans och underhållningens form utan moraliserande pekpinnar.

Konflikthantering i skogen
”Vännerna i Kungaskogen” är en bilderbok med CD-skivor som berättar historien om igelkotten Snick och ekorren Snack. Under deras gemensamma projekt att bygga en koja i skogen stöter de på nya djur och olika konflikter uppstår. Raffe Räv är inte så glad för att dela med sig av sina saker, Kaninen Bitis får inte vara med för kojan är hemligt område och skatan Hotta stjäl hammaren och förstör därigenom för de andra.
Den vänder sig till barn i åldrarna 4-8 år och historien kunde lika gärna utspela sig på en svensk skolgård. Situationerna som uppstår är vad de flesta barn vittnar om sker i deras vardag. Alltför många barn idag vet hur det känns att inte få vara med och leka eller att bli mobbade för sitt utseende. Individualismen breder ut sig allt längre ned i åldrarna och samarbete, hjälpsamhet och ord som förlåt passar inte in i den bilden.
Istället för att röstas ut som vi idag ser på TV bygger ”Vännerna i Kungaskogen” på att man kan samarbeta, dela med sig, hjälpas åt och vara vänner. Det finns plats för alla, och de två vännerna blir till slut sex vänner.

Sjung, läs eller både och
Du kan läsa den som en vanlig saga eller lyssna till den när Börje Ahlstedts berättarröst varvas med djurens dialoger på dialekt och alla de nyskrivna sångerna. Noterna i boken gör att Du själv kan sjunga och spela med. Var aktiv och ställ frågor till barnen, mellan sångerna, i samband med Bitis utfrysning och ge dem en chans att berätta om sina kompisar.

Produktfakta:
Projektet har tagit 2 år att utveckla.
”Vännerna i Kungaskogen” är en ny barnboks och musikklassiker på hela 50 sidor. Boken består av: bilder med högläsningstext, 12 sånger med noter och sångtexter och 2 Cd skivor med nära 2 timmars underhållning med berättelse, dialog och sång (ja man kan säga att det är en helt ny barnmusical). Ålder 3 – 8 år. Stort bokformat i liggande ”Elsa Beskow-format”. Nyritade karaktärer med härliga akvarellbilder.
25 personer har medverkat i projektet. Därutöver tillkommer alla de som externt varit med och testat musik och dialoger.

Så här beställer DU:

Hela temat beställs som art.nr.4671
Temapaket Kungaskogen Koja där bok med berättelse, noter, 2 Cd skivor och access nedladningsmaterial ingår.

Försäljning av ”lösa” böcker, extra böcker till förskola/skola (många förskolor vill ha en bok på varje avdelning) o liknande görs till förskolor som har köpt Kungaskogen Temapaket (4671), ska köpa Kungaskogens Temapaket eller har köpt Access till Kungaskogen (accessen ska vara gällande) och där böckerna ska användas på den förskola som har accessen. Många förskolor vill ha flera böcker per förskola t ex en per avdelning. Priset 399 kr är därmed satt lågt för att flera avdelningar ska kunna ha sin egna bok och skivor.

Kungaskogen är svensk originalproduktion i samarbete mellan ILKA Förlagsprodukter AB, Wasa Music AB och en mängd artister, musiker.

Boken säljs alltså som extrabok på detta art.nr. 4670 till förskolor som behöver fler böcker och som har gällande access.

Upphovspersoner:
Text: Lisa dos Santos. Bild: Ingela Bergmann. Musik. Joc Lind, Lisa dos Santos och Vilhelm Ersmark.

Välkommen till Kungaskogen!

PS Bokmateriale

Ytterligare information

Dimensioner 3223 cm

Copyright: 2023 Förlagshuset Wasa/ILKA Förskoleprodukter AB | All Rights Reserved.

Varukorg

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping

Välkommen in!

Vänligen ange kundkategori.