VÄNNERNA I KUNGASKOGEN UTFLYKT PRIVAT

0,00 kr exkl. moms

VÄNNERNA I KUNGASKOGEN UTFLYKT PRIVAT

0,00 kr exkl. moms

Artikelnr: 46791 Kategorier: , ,

Beskrivning

Privat användning för hemmabruk.
Bok 84 sidor med bldberättelse, sångbok och 3 CD-skivor/Appar.
VÄNNERNA I KUNGASKOGEN GÅR PÅ UTFLYKT” Privatupplaga för hemmabruk:

1. BOK MED BILDBERÄTTELSER ”Vännerna i Kungaskogen går på utflykt”på sammanlagt 82 sidor:
KOJAN 12 sidor, SKOGEN 26 sidor och HOS GRONILLA (grodan Gronilla) 18 sidor (sånger, noter 19 sidor se punkt 2)
I varje avdelning finns sedan delkapitel där man kan läsa, lyssna, sjunga, samtala, lära och aktivera.
2. SÅNGER och NOTER (18 nya sånger med noter, sångtexter och ackordanalyser ingår i boken): 19 sidor

Längst bak i boken som är på hela 84 sidor finns en översikt och register över ljud-spår och kapitelindelning. Musik, dialog finns på CD/Appar eller Spotify

3. TRE FULLÄNGDS CD-SKIVOR eller APPAR (alla ljudspår som finns på CD finns också på Appar och Spotify.
CD 1 KOJAN, CD 2 SKOGEN och CD 3 HOS GRONILLA med ungefärlig speltid på nära 3 timmar. På CD skivorna/APPARNA/Spotify finns dialoger, berättare och sång och musik. 18 visor finns totalt som knyter an till alla nya teman. All musik är med samma kompositörer som första boken. Artister är samma som tidigare med ytterligare tillkomna. Hela 25 personer ingår i teamet som utvecklat materialet.

Läs här mer om hela handlingen.
LIVSSTIL, HÄLSA, MILJÖ OCH HÅLLBART! I Kungaskogen utflykt ingår det mesta av detta. Röra på sig (vi går och sjunger Powerwalk), äta nyttigt (Sjung med i Mumsfillibabbasopa), sortera skräp och sopor (Och visst finns det en miljö-rapp med i boken), teknik (kolla Gronillas fantastiska manick som hon gjort för att lösa miljöproblemen) mm

Handling:
Vännerna i Kungaskogen, Snick, Snack, Raffe, Bitis, Hotta och Maraca bestämmer sig för att göra en utflykt i Kungaskogen efter att de lekt och spelat kula i kojan. Kung Älgvis tittar förbi och hälsar på. Vännerna packar saker som kan vara bra att ha med sig på en utflykt. Och visst händer det en massa saker; T ex Snick och Snack blir osams om en kotte, Snick går vilse, Raffe slår sig, Snack blir retad för han inte kan simma. Efter många spännande händelser på utflykt träffar vännerna en ny kompis, den påhittiga grodan Gronilla som har ett Skogscafé i Kungaskogen. Genom händelser, möten och upptäckter så fortsätter sagan om Kungaskogen med tema värdegrunder, djur och natur. Livsstil, hälsa, miljö och teknik kommer också in som naturliga och viktiga saker i berättelsen. Massor av ny musik och sång anknyter till olika teman och händelser i nya sagan. Man kan läsa sagan i delar för att sedan knyta an till det mesta i nya läroplanen.
Slutet gott, allting gott och vännerna träffar faktiskt en kompis till, larven Silke som blir en fjäril. Silke har fått en helt egen ny sång.

Om Grodan Gronilla: Gronilla är en påhittig och idérik groda som driver ett hållbart skogscafé i Kungaskogen. Hit kommer alla djuren i Kungaskogen och äter tillsammans. Gronilla lagar nyttiga soppor, närodlar grönsaker och har uppfunnit ett sätt att ta hand om skräp och sortera sopor. Livsstil, hälsa, hållbart, miljö och teknik vävs in på ett spännande sätt i dialogerna med den nya musiken. Sagotemat i nya Kungaskogen är heltäckande till den nya läroplanen.


”Vännerna i Kungaskogen går på utflykt” är ett heltäckande saga som täcker in
värdegrunder, natur, djur, livsstil, hälsa, hållbart, miljö och teknik. Barnen relaterar lätt till sina egna upplevelser . Boken har stort liggande format: 30 cm x 20 cm. Boken ger stor flexibilitet: Man kan läsa högt, lyssna på CD-skivorna/APPARNA och samtidigt titta på bilderna, spela och sjunga sångerna mm. 3 – 8 år.
Så här säger vuxna och barn om musiksagan Vännerna i Kungaskogen gör en utflykt:

”Den känns som en fullvärdig efterföljare till första boken om Kungaskogen. Den lyfter upp viktiga saker såsom samarbete och att hjälpa varandra, miljö och hållbar utveckling vilket verkligen l

Copyright: 2023 Förlagshuset Wasa/ILKA Förskoleprodukter AB | All Rights Reserved.

Varukorg

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping

Välkommen in!

Vänligen ange kundkategori.