ACCESS KUNGASKOGEN KOJAN @laraccess

989,00 kr exkl. moms

ACCESS KUNGASKOGEN KOJAN @laraccess

989,00 kr exkl. moms

Artikelnr: 4678 Kategori:

Beskrivning

Access till BOK 1″ Vännerna i Kungskgoen bygger en koja” – arbetsmaterialbank med bildmaterial, licensanvädnin, övningar och handledning. Här ingår allt som behövs för att använda materialet Kungaskogen framgångsrikt. Säljs endast tillsammans med boken Kojan.
Accessen gäller för 1 års användning och förlängs automatiskt (fn endast 389 kr för ett helt år) om inte användaren innan accesstiden utgång säger upp tjänsten. Uppsägning görs enklast med ett mejl. Gensvaret på bok och musiksagan ”Vännerna i Kungaskogen” är stort. Aldrig hade vi trott att vuxna och barn skulle ta till sig sagan om kompisarna ”Snick & Snack” och musiken så mycket. Barnen talar om hur ”Snick & Snack” löser konflikter, vad de gör och bygger kojor både inne och ute. Barnen blir snällare mot varandra genom lekinlärning med Kungaskogen. Med Access till Kungaskogen kan man jobba med kompistema samtidigt som man lär om djur och natur. Personalgruppen inspireras och får ökad kreativitet i ett ämne som känns angeläget och ökar kommunikationen.
I accessen har vi samlat upp vad och hur man utöver att läsa sagan och sjunga sångerna kan göra med ”Vännerna i Kungaskogen”. Materialet har utvecklats mycket på den nära kontakt ILKA har med pedagoger och med många av dem som använder Kungaskogen. Man kan ladda ned bilder, texter, handledningar från internet och få licensen att använda Kungaskogen i en helhet. Ni kan använda accesen hur mycket som helst under giltighetstiden. Accessen gäller för alla avdelningar på förskolan.

Det här får man tillgång till:
Streckteckningar av ”Snick & Snack” och alla Vännerna i Kungaskogen. TEMA-modell med lekpedagogiskt arbetssätt med vän -och kompisskap som Tema. Beskrivning och konkretisering med formulär för planering och genomförande av temat som lekinlärning (metod utarbetad av bl a rektor och utbildningspedagog Birgitta Andersson) med pedagogisk planering och utvärdering. TEMA -modellen är en modell för kommunikation både internt i arbetslaget, med föräldrar och barnen med kompistema som grund. Faktablad om djur och natur, allemansrätten, klimat mm. Färgbilder från Kungaskogen till tavlor, dekoration av väggar, dörrar mm. Årstidsbilder från Kungaskogen, Födelsedagskort, Tips och idéer från andra skolor som använder materialet, Snick & Snack-Aktivitetsblad, Separata Noter och Texter till sångerna mm
Med access då får man full licens att använda upphovsrätten och kan även lägga ut information på sina hemsidor (enda krav är att upphovsmännens namn anges).
Så här tycker några som redan använder Stora accessen till Vännerna i Kungaskogen:

”Ett lätt och roligt material att jobba med”
Rosendals förskola, Asarum Blekinge

”Mycket från värdegrunden kommer fram på ett roligt och pedagogiskt sätt utan pekpinnar”
Man kan komma åt det som man behöver, även hemma. Bra tips och idéer. Handledningen har inspirerat till egna idéer också.” Skogsgläntans förskola, Mölnlycke

”Temat vänskap är presenterat på ett bra och roligt sätt som barnen gillar” Förskola i Skutskär

”Access till Vännerna i Kungaskogen hjälper en framåt i sitt arbete. Gör att man lättare hittar nya idéer”
Vickie Berggren, Malmö

Alla som yttrar sig om Handledningen till Kungaskogen avslutar med orden ”ett kanonmaterial”.

Ev support ska ske via mejl till idea@ilka.se

Om Ni vill använda Kungaskogen på familjeträffar, avslutning mm t ex spela lite teater ur Kungaskogen så finns möjligheter i detta i accessen. Kolla under teater.
Accessen är en arbetsmaterialbank. Här kan Du hämta material alltefter Din barngrupps sammansättning. Du kan anpassa precis som Du vill och materialet är mycket uppskattat av pedagoger. Materialet är tillgängligt dygnet runt under hela tiden accessen gäller (1 år). När licenstiden gått ut medger inte licensen att man kan använda materialet längre.

Accessen har gjorts mycket billig i förhållande till den stora materialbank man får tillgång till och möjlighet att använda. Ett omfattande utvecklingsarbete ligger bakom alla dokumenten. Villkoren medger inte att man samlar upp alla dokument t ex i en pärm och använder dessa s

Copyright: 2023 Förlagshuset Wasa/ILKA Förskoleprodukter AB | All Rights Reserved.

Varukorg

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping

Välkommen in!

Vänligen ange kundkategori.