JAG OCH MIN HEMBYGD LÄRAR

29,00 kr exkl. moms

JAG OCH MIN HEMBYGD LÄRAR

29,00 kr exkl. moms

Artikelnr: 4512 Kategori:

Beskrivning

ORD PRIS INKL MOMS 189.75 A5, 146 sidor. Handledningen minskar förberedelsetiden avsevärt. Den är ett bra stöd i undervisningen, framförallt i den läs-, skriv och räkneförberedande undervisningen. Ingår i JAG 3 – Jag-böckerna på nätet!

Ett tillfälle att få viktigt komplement till Teman i undervisningen till FYNDPRIS! Denna handledning innehåller så mycket. ILKAs lärarhandledningar kan användas fritt eller tillsammans med barnens aktivitetsböcker. Handledningarna inspirerar, underlättar och ger förslag på samtal, samlingar, aktiviteter, sånger och lekar. Lärarhandledningarna är skrivna och utvecklade av pedagoger.

Lärarhandledning Jag och min hembygd kan användas fritt eller tillsammamns med barnens aktivitetsbok Jag och min hembygd.

Handledningen behandlar olika teman och ger förslag på samtal, samlingar, aktiviteter, sånger och lekar. Till flera av bokens kapitel finns avdelningen skolrutan, där bokstäver, ordbilder och siffror tas upp.

Handledningen minskar förberedelsetiden avsevärt. Den är ett bra stöd i undervisningen, framförallt i den läs-, skriv och räkneförberedande undervisningen.

Övningarna är anpassade till 6-årsundervisning och utgår från barnens erfarenheter. Låt barnen berätta, agera och använda sin fantasi. Bokens röda tråd är hembygden, vilket ger känsla för den omgivning, närmiljö och det samhälle som barnen bor i.

TEMAN: Jag bor i ett hus, Jag leker, Jag och mina kompisar, Jag går och handlar, Jag går till tandläkaren, Jag åker brandbil, Jag lånar böcker, Jag skriver brev, Jag går på museum.

Ytterligare information

Vikt 0,32 kg

Copyright: 2023 Förlagshuset Wasa/ILKA Förskoleprodukter AB | All Rights Reserved.

Varukorg

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping

Välkommen in!

Vänligen ange kundkategori.