JAG OCH NATUREN LÄRARHAND

29,00 kr exkl. moms

JAG OCH NATUREN LÄRARHAND

29,00 kr exkl. moms

Artikelnr: 4687 Kategori:

Beskrivning

ORD PRIS 224 inkl moms. A5, 127 sidor. Handledningen minskar förberedelsetiden avsevärt. Den är ett bra stöd i undervisningen, framförallt i den läs-, skriv och räkneförberedande undervisningen. Ingår i JAG 2 – Jag-böckerna på nätet!ILKAs handledningar kan användas fritt eller tillsammans med barnens aktivitetsböcker. Handledningarna inspirerar, underlättar och ger förslag på samtal, samlingar, aktiviteter, sånger och lekar. Lärarhandledningarna är skrivna och utvecklade av pedagoger.

Lärarhandledning Jag och naturen kan användas fritt eller tillsammamns med barnens aktivitetsbok Jag och naturen.

Handledningen behandlar olika teman och ger förslag på samtal, samlingar, uteaktiviteter, sång och inne- och utelekar. I varje kapitel i boken finns faktarutan Bra att veta.

Handledningen minskar förberedelsetiden avsevärt. Den är ett bra stöd i undervisningen, framförallt i den läs-, skriv och räkneförberedande undervisningen.

Övningarna är anpassade till 6-årsundervisning och utgår från barnens erfarenheter. Låt barnen berätta, agera och använda sin fantasi. Bokens röda tråd är naturen. Den ger viktiga kunskaper om, och respekt för, naturen och miljön runtomkring oss.

Exempel på kapitel i boken är: HÖST: Hösten och jag, Träd på hösten, Igelkotten, Daggmasken, Svampar, Flyttfåglar. VINTER: Träd på vintern, Haren, Räven, Snö, Djur i ide. VÅR: Vårblommor, Så, Grodan, Eldning. SOMMAR: Blommor,Nyckelpigan, Snäckor, Sjö och hav. Allemansrätten.

Ytterligare information

Vikt 0,28 kg
Dimensioner 5 cm

Copyright: 2023 Förlagshuset Wasa/ILKA Förskoleprodukter AB | All Rights Reserved.

Varukorg

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping

Välkommen in!

Vänligen ange kundkategori.