Leo Bell och jakten på ljuset

139,00 kr exkl. moms

Leo Bell och jakten på ljuset

139,00 kr exkl. moms

Artikelnr: 4696 Kategori:

Beskrivning

Fantasy och spänning för unga 9 – 99 år av författaren till Vännerna i Kungaskogen!
VI SOM LÄST TYCKER:

”Leo Bell och jakten på ljuset är en mycket spännande och fantasifull bok … Man fastnade helt i berättelsen och upplevde hur man kom in i en ny värld. Jag såg hela boken spelas upp framför mig som en äventyrlig film … Det blev hela tiden en sida till, och en sida till.” Lydia, 10 år.

”Boken är helt fantastisk och det är den bästa jag har läst någonsin. Den fick mig att tänka att man aldrig skulle ge upp utan bara kämpa på. Redan när Leo kom till Saphoria fick jag gåshud. Jag visste att det skulle bli ett jätte¬stort äventyr. Jag fastnade i boken redan efter första sidan och kunde inte sluta läsa. Den var sorglig, rolig och spännande och det är exakt sånt jag älskar att läsa. Av mig får den 5/5.Albin, 12 år

”Jag är verkligen en bokmal och tyckte att boken var jättebra! Den hade en bra handling. Sen att man klämmer in lite kärlek gör bara nytta! Den var kul att läsa och varje gång man kom hem kände man suget efter att få läsa den! Jag ger den starkt 5/5 stjärnor. Tyra, 11 år

OM BOKEN LEO BELL:
Leo Bell och jakten på ljuset är en berättelse som fängslar unga. Albin skriver också att läsningen om Leo lyfte honom i den stora läsarenkät förlaget slumpmässigt låtit göra i Västra Götaland och Skåne. Boken är en viktig nyhet som ger unga spännanden läsupplevelse i konkurrens med Ipad och data. Det är helt enkelt roligt att läsa, och NYTTIGT för den språkliga utvecklingen. Leo Bell är den självklara julklappsboken till unga läsare. För snart 20 år sedan kom Harry, nu kommer Leo.

OM FÖRFATTAREN: Lisa har skrivit succésagan om Vännerna i Kungaskogen, Snick och Snack som är kända och flitigt använda i hela den svenska förskolevärlden. Kungaskogen har också gått som bioteater under 2014 för utsålda hus. Lisa jobbar också som åklagare med erfarenhet av barn och ungdom. Lisa säger: Leo Bell är pojken som inte fick vara med, men som i en annan tid och på en annan plats fick chansen att visa vem han var. Hoppas att Leo, tack vare sin plats hos er, får chansen att visa fler att det bor en hjälte i oss alla och att hans resa blir en spännande läsupplevelse för unga läsare!

FAKTA: Barn och ungdom 9 – 14 år. Författare: Lisa dos Santos. Svensk originalproduktion. Tryckt i Sverige. Art.nr. 4696. ISBN 978-918762697-5 Leo Bell och jakten på ljuset. 360 sidor. Format:160x205x28. Inbunden hårda pärmar. ”Leo Bell och jakten på ljuset” finns också att köpa i nätbokhandeln Bokus. Leo Bell finns också som e-bok och ljudbok!

VEM ÄR LEO BELL?
Leo är pojken ingen lägger märke till. Han som inte får vara med och spela fotboll. När Leo bara är 10 år gammal blir han blind. Leo kämpar med sin rädsla för mörkret. Plötsligt är han pojken med ”lejonmodet” som räddar två världar, jorden och den parallella världen Saphoria från att förintas.

HANDLINGEN:
För Leo Bell blir det chock när han vaknar upp en dag och inte längre kan se. Visserligen har ha haft en besvärande ögonsjukdom sen har var liten, men när det blir alldeles kolsvart framför hans ögon för första gången förstår han plötsligt en sak. Ingenting skrämmer honom mer än mörkret. Fast så en natt händer det något som nästan känns som en dröm. Den rosaskimrande pojken Hollegi står plötsligt framför honom, fullt synlig, och påstår sig vara en solfot från den parallella världen Saphoria. Mötet med pojken förändrar allt och Leo börjar bli besatt av tanken att följa med till hans värld. Och så en natt när fullmånen lyser går Leos önskan i uppfyllelse. Vimmelkantig landar han i en färgsprakande värld som ingen människa någonsin satt sin fot i. Och inte nog med det. Han kan se.
Videopresentation. LEO BELL. Klicka på denna länk!

Omslag: Ingela Bergmann. Formgivning: Petra Jisander Eriksson.

Leo Bell finns också som E bok och Ljudbok men vi hänvisar då

Ytterligare information

Dimensioner 15520528 × 15,5 × 20,5 cm

Copyright: 2023 Förlagshuset Wasa/ILKA Förskoleprodukter AB | All Rights Reserved.

Varukorg

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping

Välkommen in!

Vänligen ange kundkategori.