KUNGASKOGEN BOK 1+QR koder ljud/CD+ACCESS

889,00 kr exkl. moms

KUNGASKOGEN BOK 1+QR koder ljud/CD+ACCESS

889,00 kr exkl. moms

Artikelnr: 4671 Kategorier: ,

Beskrivning

”Vännerna i Kungaskogen bygger en koja”. Bilderbok, sångbok, ljudmaterial, nedladdningsmaterial och handledning.

Vi rekommenderar för lek – och dramatisering av sagan art. nr 4669 Handdockor set om 7 st av alla djuren som ingår i sagan.
I boken finns bilder och sagotext, 12 sånger med vistext och noter med ackordanalyser.
Med boken följer också ljudmaterial; 2 CD-skivor, 2 timmars speltid och LJUDLÄNKAR (allt som finns på CD skivorna finns också på LJUDLÄNKARNA) med 12 inspelade sånger, dialoger (man hör hela sagan med alla djurens röster), berättelse och sång och musik. Berättare är Börje Ahlstedt. OBS Välj QR koder/Ljudlänkar eller CD vid användning av ljud.
Barnen älskar sagan och den väcker samtal kring hur man ska vara och ger verktyg till konflikthantering.
Art.nr. 4678 ACCESS KUNGASKOGEN KOJAN Handledning ingår. Nedladdningsmaterial från Internet.
Detta får du tillgång till att direkt använda: En mängd bildmaterial från sagan om Kungaskogen, bilder på Snick & Snack, Raffe Räv, Älgvis, Hotta, Bitis och Maracca. Faktablad om natur och djur, övningsblad med Snick& Snack och deras vänner, EQ-bilder, födelsedagskort med Snick & Snack, årstidsbilder från Kungaskogen, Tematiskt arbetsschema med lekinlärning.
Access till Kungaskogen ger pedagoger rätt att använda hela sagans bildmaterial inom barngruppen och använda sagan i temaarbete med hänvisningar.
Alltså kan du arbeta legalt med sagans bilder och slippa känna osäkerhet kring upphovsrätt. Med accessen får man möjlighet att arbeta med sagan som lekinlärning och temaarbete. Allt bildmaterial som behövs i temaarbeten kring värdegrunder och natur finns i Access till Kungaskogen. Även språk och vardagsmatte finns med. Pedagoger behöver ingen inläsningstid utan kan använda materialet direkt. Access till Kungaskogen är ett brett nedladdningsbart användningsmaterial med handledning. Naturligtvis finns många tips och idéer med. Access till Kungaskogen räcker ett helt år! Läs med om LärAccessen under kategori LÄRACCESSER.
Extra böcker. Enbart boken kan köpas av förskolor/skolor som har accessen. Om ni beställer Temapaket så kan man också köpa till flera böcker till avdelningarna. En access gäller för en förskola (men inte för ett helt skolområde).

Videopresentation. KOJAN. Klicka på denna länk!

Brev från författaren Lisa Gane:
Hej alla i Kungaskogen!
Det är roligt att så många tycker om min saga om vännerna och att Snick och Snack får vara
med barnen när de leker, fantiserar och lär. Barndomen är det viktigaste barn har och jag hoppas att Kungaskogen är en bra plats att vara på när man är barn. Ni som läsare kanske har någon önskan eller synpunkter? Om Ni vill ha kontakt med mig, mejla gärna till förlaget ILKA: idea@ilka.se
Många hälsningar Lisa

Copyright: 2023 Förlagshuset Wasa/ILKA Förskoleprodukter AB | All Rights Reserved.

Varukorg

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping

Välkommen in!

Vänligen ange kundkategori.