PRATA MED MIG 1 - TAKK

149,00 kr exkl. moms

PRATA MED MIG 1 – TAKK

149,00 kr exkl. moms

Artikelnr: 4415 Kategori:

Beskrivning

PRATA MED MIG 1 – Visuell kommunikation.
Boken där du lär dig tecken.
Omarbetad upplaga för att passa 2000 talets undervisningssätt.
Teckenspråk.

Den nya upplagan.
Ett stort arbete är nedlagt den omarbetade upplagan av ”Prata med mig!” och motsvarar nu akteull teckenspråksundervisning. Ett flertal ord har lagts till och några äldre har tagits bort. Alla illustrationer är nygjorda och tydliggör bättre hur man utför tecknen och lär ut att kommunicera med tecken (även kropp och mimik).
Upplagan har granskats av Teckentolklärare och Teckenspråkslärare och är framtagen i nära samarbete med dessa.

”Prata med mig!” utkom första gången som en provupplaga. Sedan dess har många tryckningar och revideringar gjorts.
”Prata med mig! är den första boken man använder vid inlärning av teckenspråk. Boken är mycket populär och används flitigt i hela landet. Har blivit en klassiker och den första boken man börjar med i tekenspråk.

Prata med mej öppnar viktiga möjligheter och tillfällen för kommunikation mellan människor. Det ska vara enkelt för alla att snabbt förstå hur man tecknar och kommunicerar med teckenspråk.


Prata med mej
är indelad i enkla vardagsnära situationer där enkla vardagsnära ord tecknas. Bilderna är lätta att förstå. Det är lätt att på en gång se hur man tecknar. Handbokstavering finns under varje bild.

Ur innehållet:
Att lära sig teckna, teckenförklaringar, jag och min familj, vad vi gör hemma, några djur, vi leker inne, vi leker ute, vi går och handlar, våra kläder, när vi är sjuka, några viktiga småord, några färger, siffror och handalfabetet.
Tecken som stöd TAKK (Tecken som Alternativ och Kompletterande Kommunikation) bygger på de tecken som man använder i teckenspråket.

I boken visas tydligt hur varje ord tecknas, både som tecken och bokstaverat.


Prata med mej 1

Format: A4,120 sidor

Kolla också Prata med mig 2 och ordboken Tala teckna Pecka!

Hugo Edenås, 1919 – 2005, som blev helt döv under de första levnadsåren, kunde tack vare ett handalfabet och enkla tecken få fin kontakt med den övriga famljen och utveckla språket. Så kom Hugo på idén till Visuell kommunikation – Prata med mej som blev en storsäljare. Hugo blev också en mcyket duktigt skribent och kunde utrrycka sig väl i skrift.
Copyright: ILKA Förrlagsprodukter AB
All rightes Reserved.

Ytterligare information

Vikt 0,26 kg
Dimensioner 120 cm

Copyright: 2023 Förlagshuset Wasa/ILKA Förskoleprodukter AB | All Rights Reserved.

Varukorg

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping

Välkommen in!

Vänligen ange kundkategori.