ACCESS KUNGASKOGEN UTFLYKT @larccess

1 150,00 kr exkl. moms

ACCESS KUNGASKOGEN UTFLYKT @larccess

1 150,00 kr exkl. moms

Artikelnr: 4677 Kategori:

Beskrivning

Access till BOK 2″ Vännerna i Kungskgoen går på utflykt” – arbetsmaterialbank med bildmaterial, licensanvädning, övningar och handledning. Här ingår allt som behövs för att använda materialet Kungaskogen framgångsrikt. Säljs endast tillsammans med boken Utflykt.
Accessen gäller för 1 års användning och förlängs automatiskt (fn endast 578 kr för ett helt år) om inte användaren innan accesstiden utgång säger upp tjänsten. Uppsägning görs enklast med ett mejl.
Gensvaret på bok och musiksagan ”Vännerna i Kungaskogen” har varit enorm. Aldrig hade vi trott att vuxna och barn skulle ta till sig sagan om kompisarna ”Snick & Snack” och musiken så mycket. Barnen talar om hur ”Snick & Snack” löser konflikter, vad de gör och bygger kojor både inne och ute. Sångerna sjungs på föräldraträffar, i kyrkor och på skolavslutningar. Både stora och små klär ut sig till ”Snick & Snack” och alla deras vänner. Man jobbar med kompistema samtidigt som man talar om djur och natur. Barnen blir snällare mot varandra genom denna lekinlärning. Personalgruppen inspireras och får ökad kreativitet i ett ämne som känns angeläget och ökar kommunikationen.
Vi tycker nu det är dags att samla upp vad och hur man utöver att läsa sagan och sjunga sångerna kan göra med ”Vännerna i Kungaskogen”. Det nya materialet, handledningen, bygger mycket på den nära kontakt ILKA har med pedagoger och med många av dem som använder Kungaskogen.
Handledningen är efterfrågad enligt våra undersökningar. Man får fri tillgång till hela nedladdningsbanken (ca 1000 sidor) på internet och kan välja det man just nu behöver.

Det här får man tillgång till:
Streckteckningar av ”Snick & Snack” och alla Vännerna i Kungaskogen. TEMA-modell med lekpedagogiskt arbetssätt med vän -och kompisskap som Tema. Beskrivning och konkretisering med formulär för planering och genomförande av temat som lekinlärning (metod utarbetad av bl a rektor och utbildningspedagog Birgitta Andersson) med pedagogisk planering och utvärdering. TEMA -modellen är en modell för kommunikation både internt i arbetslaget, med föräldrar och barnen med kompistema som grund. Faktablad om djur och natur, allemansrätten, klimat mm. Färgbilder från Kungaskogen till tavlor, dekoration av väggar, dörrar mm. Årstidsbilder från Kungaskogen, Födelsedagskort, Tips och idéer från andra skolor som använder materialet, Snick & Snack-Aktivitetsblad, Separata Noter och Texter till sångerna, Förslag på dramatiseringar, hur man syr Utklädningskläder till Snick & Snack, och vännerna i Kungaskogen mm.

Copyright: 2023 Förlagshuset Wasa/ILKA Förskoleprodukter AB | All Rights Reserved.

Varukorg

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping

Välkommen in!

Vänligen ange kundkategori.